تحقیق انگلیسی درباره میوه ها
تحقیق انگلیسی درباره میوه ها
تعریف میوه:
میوهها بخش بزرگی از رژیم غذایی ما را تشکیل میدهند. آیا شما غذاهایی را میشناسید که ما به عنوان سبزیجات می شناسیم ولی در واقع میوه هستند؟ تعریف گیاهشناسی از میوه، بخشی از گیاه گلدار یا درختی است، که میتواند به عنوان غذا خورده شود. با این استانداردها، خوردنی هایی مانند آووکادوس avocados، خیار، اسکواش، و بله، حتی گوجهفرنگی، همه میوهها هستند. از دیدگاه آشپزی، میوه معمولا به عنوان محصول گیاهی شیرین با دانهها مورد استفاده قرار میگیرد، در حالی که سبزیجات، گیاهان خوشبو یا کمتر مزه دار هستند.
انواع میوه:
- میوهها میتوانند مثل گوجهفرنگی یا هلو باشند، یا خشک باشند مانند نارگیل یا بادامزمینی .
- میتواند دانههای زیادی داشته باشند، مثل طالبی و هندوانه،
- یا آنها فقط یک دانه وجود داشته باشد، مانند avocados، بادام و گیلاس .
- میوهها ممکن است خیلی بزرگ باشند مثل کدوتنبل، یا خیلی کوچک مثل قرهقاط.
- میوههای گرد: مانند سیب و گلابی
- میوههای مرکبات: مثل پرتقال، پرتقال و گریپفروت
- میوههای هسته دار: مثل زردآلو، گیلاس، هلو، آلو
- میوههای گرمسیری: مانند موز، پنجه، انبه، آناناس و هندوانه توت , میوههای دیگر مثل انگور
کیوی:
میوه کوچک اما بسیار مقوی این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین ای و فیبر است حجم ویتامین سی این میوه دوبرابر حجم ویتامین سی پرتقال است.
سیب:
روزانه خوردن یک سیب، دکتر را از شما دور میکند اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و flavones (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده و تسهیل می بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا میکند.
توت فرنگی:
میوه محافظ توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت میکند.
پرتقال:
دارویی شیرین مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را میگیرد کلسترول را کم میکند از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را از بین میبرد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد.
هندوانه :
بهترین مسکن تشنگی، از 92% آب تشکیل شده است. همچنین حاوی بالاترین دوز Glatation است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک می کند. همچنین آنها اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است، دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و پتاسیم هستند.تحقیق انگلیسی درباره میوه ها
انبه:
نشان بالاترین برای ویتامین سی، آنها دارای بالاترین میزان ویتامین سی هستنداین میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده و برای چشم ها مفید میباشند.
اجزای اصلی میوه ها شامل موارد زیر هستند:
- مواد معدنی
- ویتامین ها
- فلاونوئیدها
فیبر - ساپونین ها
- فنل ها
- کاروتنوئیدها
- ایزوسیانات ها
خواص دارویی میوه
بیماریهای اصلی که رژیم غذایی غنی از میوهها و سبزیجات میتواند از موارد زیر جلوگیری کند:
چاقی:
میوهها به طور کلی کالری کمی و فیبر زیادی دارند. این کار به بدن این امکان را میدهد که راحتتر دفع شود. مصرف منظم میوه روش خوبی برای جلوگیری از چاقی است.
یبوست:
میوه به خاطر غنای آن در فیبر، اخراج مدفوع از روده را تسهیل میکند و از یبوست و یا دیگر بیماریهای رودهای مانند دیورتیکولوز جلوگیری میکند که دومی در افراد مسن شایعتر است.
حمله قلبی:
میوهها و سبزیجات از لختههای خون در شریانها جلوگیری میکنند و خون را رقیق تر میکنند. ثابت شدهاست که مصرف منظم این غذاها از ۲۰ تا ۴۰ درصد شانس ابتلا به یک مشکل عروقی را کاهش میدهد.
فشار خون:
مصرف منظم میوه و سبزیجات، همراه با رژیم غذایی کمچرب، فشار خون را کاهش میدهد.
سرطان:
مطالعات اخیر نشان دادهاند که میوهها غنی از ترکیبات آنتیاکسیدان هستند، که قادر به حذف رادیکالهای آزادی هستند، که مسئول توسعه بسیاری از بیماریهای دژنراتیو از جمله سرطان است.
به طور خاص نشانداده شدهاست که خوردن میوهها و سبزیجات به طور منظم باعث عدم رشد بسیاری از سرطانها میشود، که عمدتا ریه و آنزیمهای گوارشی هستند (شکم، مری، روده، راستروده، راستروده، مقعد و غیره)
امنیت غذایی
برای ایمنی مواد غذایی، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC)توصیه میکند که با مدیریت صحیح میوه و آمادهسازی برای کاهش خطر آلودگی مواد غذایی و بیماریهای ناشی از غذا کاهش یابد.
- میوهها و سبزیجات تازه باید به دقت انتخاب شوند؛ در فروشگاه ها،میوه ها نباید آسیبدیده و یا خرابی داشته باشند؛ و باید در یخچال نگهداری شوند و یا توسط یخ احاطه شوند.
- همه میوهها و سبزیجات باید قبل از خوردن شستشو داده شوند. این توصیه همچنین برای میوه هایی که لایه خارجی یا پوست شان خورده نمیشوند نیز اعمال میشود. این کار باید درست قبل از آماده کردن و یا خوردن برای جلوگیری از فساد زودرس انجام شود.
- میوهها و سبزیجات باید جدا از غذاهای خام مانند گوشت، ماکیان و غذای دریایی و همچنین از لوازم آشپزخانه که در تماس با غذاهای خام هستند، نگهداری شوند. میوهها و سبزیجات که قرار نیست پخته شوند، اگر به گوشت خام، ماکیان، غذاهای دریایی و یا تخممرغ برخورد کنند، باید دور انداخته شوند.
- همه میوه های برش خورده ها، پوستکنده شده، یا میوهها و سبزیجات پخته، باید ظرف دو ساعت منجمد شود. پس از یک زمان مشخص، باکتریهای مضر ممکن است روی آنها رشد کرده و ریسک بیماری ناشی از غذا را افزایش دهند. تح
تحقیق درباره دایناسور ها به زبان انگلیسی
قی انگلیسی درباره میوه ها
Definition of Fruit
Fruit make up a large portion of our diets. Did you know many foods that we consider to be vegetables are actually fruits? The botanical definition of fruit is a seed-bearing part of a flowering plant or tree that can be eaten as food. By those standards, foods such as avocados, cucumbers, squash, and yes, even tomatoes are all fruits.
From a culinary viewpoint, a fruit is usually thought of as any sweet-tasting plant product with seeds, whereas a vegetable is any savory or less sweet-tasting plant.
Examples of Fruit
- fruits can be fleshy like tomatoes or peaches, or they can be dry like coconuts or peanuts.
- They can have many seeds in them like cantaloupe and watermelon, or they can have one single seed in them like avocados, almonds, and cherries.
- Fruits may be very large, like pumpkins, or very small, like blueberries.
- pome fruits such as apples and pears
- citrus fruit : such as oranges, mandarins and grapefruit
- stone fruit : such as apricots, cherries, peaches, nectarines and plums
- tropical fruit : such as bananas, paw paw, mangoes, pineapple and melons berries
- and other fruits such as grapes.
Properties of Some Fruits
Kiwi:
apple:
Strawberries:
Oranges:
watermelon:
Mangoes:
The main components that fruits contain are:
Medicinal properties of fruit
Obesity:
Constipation:
Heart Attacks:
Hypertension:
Cancer:
Food safety
For food safety, the Centers for Disease Control and Prevention( CDC )recommends ,proper fruit handling and preparation to reduce the risk of food contamination and food borne illness.
- Fresh fruits and vegetables should be carefully selected; at the store, they should not be damaged or bruised; and precut pieces should be refrigerated or surrounded by ice.
- All fruits and vegetables should be rinsed before eating. This recommendation also applies to produce with rinds or skins that are not eaten. It should be done just before preparing or eating to avoid premature spoilage.تحقیق انگلیسی درباره میوه ها
- Fruits and vegetables should be kept separate from raw foods like meat, poultry, and seafood, as well as from utensils that have come in contact with raw foods. Fruits and vegetables that are not going to be cooked should be thrown away if they have touched raw meat, poultry, seafood, or eggs.
- All cut, peeled, or cooked fruits and vegetables should be refrigerated within two hours. After a certain time, harmful bacteria may grow on them and increase the risk of food borne illness.
دیدگاه کاربران ...
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.