درباره دلیل نگهداری مواد غذایی در جاهای مختلف از بزرگ ترها بپرسید

درباره دلیل نگهداری مواد غذایی در جاهای مختلف از بزرگ ترها بپرسید

دلیل نگهداری مواد غذایی خشک و غیر خشک در جاهای مختلف

 

دلیل نگه داری مواد غذایی لبنی و پروتئینی در جاهای مختلف

 

دلیل نگه داری مواد غذایی خشک :

مواد غذایی خشک مثل برنج، رشته پلویی یا آش یا لیمو خشک و… باید در محلی خشک و خنک باشد. زیرا رطوبت به سرعت باعث خرابی این مواد می گردد.

برنج را در ظروف پلاستیکی که دهانه ی بزرگی دارند نگهداری می کنند.

اگر برنج را در گونی نگه داریم باید دور از دسترس جوندگان و بالاتر از سطح زمین قرار دهیم.

ظروف شیشه ای که دهانه ی بزرگی دارند و درب آنها فلزی است بهترین ظرف برای نگهداری حبوبات می باشند.

فضاهای سرد و تاریک مثل کابینت آشپزخانه مناسب ترین مکان برای نگهداری حبوبات است.

 

نگه داشتن نان :

نان را در فریزر نگه داریم

قبل از قرار دادن نان در نایلون بهداشتی حتما آن را خنک و تمیز کنید زیرا نان داغ در نایلون بر اثر رطوبت حاصل از تعریق نان، کپک می زند.

ضایعات حاصل از نان را در ظرف مجزا نگهداری کنید و به مدت کوتاهی از آشپرخانه خارج نمایید.

درباره دلیل نگهداری مواد غذایی در جاهای مختلف از بزرگ ترها بپرسید

نگهداری مواد غذایی تر مثل میوه و سبزیجاتنگهداری مواد غذایی تر

بهترین راه نگهداری میوه و سبزی در یخچال شستن و به دقت خشک کردن و سپس قرار دادن آنها در یخچال می باشد.

هرگز میوه و سبزی را با نایلون در یخچال نگذارید، نایلون سبب تعریق میوه و سبزی شده در نتیجه امکان فاسد شدن آن را بالا می برد.

برای نگهداری دراز مدت سبزیجات آنها را به صورت یخ زده نگهداری کنید.

 

 

نگهداری مواد غذایی لبنی و پروتئینی

اگر از پنیر های حلبی استفاده می کنید بعد از باز کردم درب حلب پنیر را از آن خارج و در یک ظرف شیشه ای درب دار قرار دهید و آب پنیر را به آن اضافه کنید.

شیر را هرگز در ظروف آهنی یا مسی نگهداری نکنید.

شیر را در معرض تابش نور مستقیم خورشید قرار ندهید.

بهترین مکان برای نگهداری مواد غذایی لبنی، سردترین نقطه ی یخچال است.

درباره دلیل نگهداری مواد غذایی در جاهای مختلف از بزرگ ترها بپرسید

نگهداری مواد غذایی پروتئنی

 مواد غذایی پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز و تخم مرغ ها را حتما در یخچال نگهداری کنیم.

 

نگهداری سایر مواد غذایی

پس از هر بار مصرف روغن درپوش آن را محکم ببندید و دور از حرارت نگهداری کنید.

نمک یددار را همیشه در ظرفی در بسته و تیره و دور از نور خورشید نگهداری کنید.

شیرینی های تر را حتما در یخچال و حداکثر تا ۳ روز نگه دارید و برای نگهداری شیرینی های خشک، دمای اتاق مناسب است.

زمانیکه درب قوطی رب را باز کردید محتویات آن را به یک ظرف شیشه ای درب دار منتقل کنید و در یخچال بگذارید.

از چندبار گرم کردن غذا بپرهیزید و باقی مانده غذا را در فریزر نگه دارید.

هرگز روغن داغ یا گرم را در ظرف پلاستیکی نریزید.

 

مطالب دیگر:

در شهر یا محله شما چه مقرراتی وجود دارد که همه ی مردم باید آن را رعایت کنند؟

داستان دیوار و درخت را با استفاده از تخیل خود ادامه دهید

چرا امیرکبیر چند کارخانه تاسیس کرد

گفت و گوی خیالی بین پلیس و چراغ راهنمایی

 

masterdoc

مدت 9 سال هست در زمینه تولید محتوا کار می کنم. و علاقمند به تولید محتوای با کیفیت هستم.امیدوارم رضایت خاطر شما جلب شده باشد.

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید