در منزل شما برای امنیت و ایمنی غذایی که مصرف می کنید چه کارهایی انجام می شود
مهمترین کارهایی که برای امنیت غذایی می توان در منزل انجام داد
- قبل از پخت و پز دست ها با مواد شوینده به خوبی شسته می شوند.
- شستن میوه و سبزیجات و ضدعفونی کردن آنها و گندزدایی و میکروب زدایی قبل از مصرف
- پختن کامل تخم مرغ و گوشت مرغ و گوشت قرمز
- عدم نگهداری و مصرف غذاهایی که بیش از 24 ساعت در یخچال مانده اند
- استفاده از مواد دفع کننده حشرات در کیسه هایی که حاوی حبوبات و برنج هستند.
- عدم استفاده از نوشابه در حین غذا
- کنترل مرتب نان که کپک زدگی نداشته باشد و همچنین شستشوی مداوم سفره
- کنترل تاریخ انقضا و همچنین کیفیت مواد غذایی که خریده می شود
- از حوله ای که برای دست و سطوح استفاده می شود، هرگز نباید برای خشک کردن ظرف ها استفاده کرد.
در منزل شما برای امنیت و ایمنی غذایی که مصرف می کنید چه کارهایی انجام می شود
- سطوح و تخته خرد کردن استفاده شده برای گوشت خام نباید برای مورد استفاده قرار گیرد، مگر اینکه بین هر بار استفاده، شست و شو و تمیز شود.
- غذاهای گرم، به صورت گرم و غذاهای سرد به صورت سرد نگهداری شوند .
- پاورپوینت درس 2 انسان و محیط زیست یازدهم
- اگر متخصص ژنتیک باشید انگیزه ی شما برای تولید محصول تراژن چیست چه اصول اخلاقی دینی و علمی را رعایت می کنید
تهیه و تنظیم: سایت کلاس درسی
پاورپوینت درس 5 انسان و محیط زیست یازدهم
پاورپوینت درس 6 انسان و محیط زیست یازدهم
پاورپوینت درس 4 انسان و محیط زیست یازدهم
دیدگاه کاربران ...
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.