غذاهای بومی محلی استان هرمزگان

غذاهای بومی محلی استان هرمزگان

انواع غذاهای محلی بندرعباس

تحقیق در مورد غذاهای محلی هرمزگان

hormozganغذاهای بومی محلی استان هرمزگان

در پژوهش حاضر سعی شده که تمامی استان های ایران از نظر تهیه ی غذاهای بومی محلی پوشش داده شود.


دانلود مقاله آماده همین تحقیق بصورت کامل

ax pdf

 مقدمه

استان هرمزگان با طبیعت جادویی و حیرت‌انگیزش، از خوش‌منظرترین استان‌هایی ست که افزون بر دیدنی‌هایی بی‌شمار، غذاهای محلی فوق‌العاده لذیذی دارد. غذاهای محلی هرمزگان که شباهت زیادی به غذای مردم، در بندر کالیکوت هندوستان دارد بهانه خوشمزه‌ای ست تا به سراغ این خطه از ایران زمین برویم.

 

انواع غذاهای محلی استان هرمزگان

 مهیاوه :

مهیاوه یکی از محبوب ترین غذاهای محلی که جزو تاریخ بندرعباس نیز محسوب میشود مهیاوه نوعی سس محسوب می‌شود. به این غذا مهیابه یا مهوه هم می‌گویند و از دو کلمه‌ی ماهی و آب در زبان محلی به وجود آمده است. این غذا از ماهی به اسم موتو یا ساردین درست می‌شود و طعمی نمکی و تند دارد.

 

mahyaveغذاهای بومی محلی استان هرمزگانغذاهای بومی محلی استان هرمزگان

 

دو پیازه میگو :

دوپیازه میگو از جمله غذاهای سنتی محبوب هرمزگان و قشم محسوب می شود. در تهیه این غذای خوشمزه تر ادویه جات مخصوص ترشی ، پیاز و فلفل قرمز به کار برده می شود این ادویه های خوش عطر صرفاً برای طعم دادن به میگو استفاده می شود

 

do piyaze meygooغذاهای بومی محلی استان هرمزگان
 

برنج ديشو :

وقتي وارد هرمزگان مي شويد با تنوعي از غذاهاي عالي و خوشمزه روبه رو مي گرديد. يکي از اين غذاهاي خوشمزه و دلچسب برنج محلي يا همان برنج ديشو مي باشد. که رنگارنگ و خوشمزه و داراي بويي مشام برانگيز است.

 

dishoغذاهای بومی محلی استان هرمزگانغذاهای بومی محلی استان هرمزگان

 

 هزاری:

هزاری نیز یکی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین غذا های محلی بندرعباس است که با ماهی و برنج طبخ می شود. این غذا که بیشتر در مجالس مردم بومی بندرعباس سرو می‌شود در تهیه آن از مهمترین ماده اولیه جنوب ایران و بندر عباس که همان ماهی است استفاده می‌شود.

 

hezari6غذاهای بومی محلی استان هرمزگان

 بلالیت :

بلالیت یکی دیگر از غذاهای سنتی بندرعباس و البته بوشهر است که طعم و دستور پختی متفاوت اما بسیار خوشمزه دارد که با ماکارونی یا ورمیشل تهیه می‌شود. با خوردن این صبحانه لذیذ، ذهنیت‌تان کامل نسبت به ماکارونی و دستور پخت همیشگی آن عوض می‌شود.

 

balalitغذاهای بومی محلی استان هرمزگان

 

نتیجه گیری:

غذا و سنت غذایی هر شهر امروزه جزئی از فرهنگ غنی هر شهر شناخته می‌شود و می‌تواند دنیایی از جذابیت‌های توریستی گوناگون را برای هر شهری پدید آورد.

تک داک

محمد طاها هستم کوچک ترین وب مستر

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید