تحقیق انگلیسی درباره نمک

نمک چیست؟

نمک به طور عمده از سدیم کلرید و دیگر ترکیب‌های شیمیایی ساخته شده‌است، نمک در سراسر آب دریا و اشکال صخره‌ای مختلف یافت می‌شود. نمک، بصورت معدنی و طبیعی است که تقریبا همه جای جهان، از فرانسه گرفته تا غارهای پاکستان، وجود دارد. نمک، یکی از موادی در دنیا است که نه تنها برای افزایش طعم غذا، بلکه برای بدن انسان به منظور ارسال سیگنال‌های الکتریکی حیاتی در سراسر بدن ضروری است. بشر زمانی نمک را بعنوان وجه در روم باستان دریافت میکرد که ما از آن بعنوان کلمه حقوق یاد می‌کنیم.تحقیق انگلیسی درباره نمک 
تحقیق درباره نمک

 طعم غذا

نمک بیشتر برای طعم دهی به غذا به کار می‌رود چون عطر آن‌ را افزایش می‌دهد. هم چنین برای محافظت  از غذا و شستشو به خاطر خواص ضد باکتری آن بسیار عالی است. نکته‌ای که مهم و قابل توجه میباشد این است که اندازه دانه نمک، شدت طعم و مقدار نمک مورد نیاز در یک دستورالعمل را تحت‌تاثیر قرار خواهد داد. بنابراین، نباید یک نوع نمک را به جای نمک دیگر استفاده کنید چون نتیجه نهایی (طعم) را تحت‌ تاثیر قرار خواهد داد.

تاریخچه نمک

تاریخ پزشکی نمک در دوران باستان آغاز می‌شود و ارتباط نزدیکی با جنبه‌های مختلف تاریخ بشر دارد. نمک می‌تواند از آب دریا، رسوبات معدنی، پوسته های سطحی، دریاچه‌های شور و چشمه‌های آب‌گرم گرفته شود. در بسیاری از مناطق چوب به عنوان یک منبع سوخت برای تبخیر آب، مورد استفاده قرار میگرفت و این عمل منجر به جنگل‌ زدایی گسترده در مرکز اروپا شد. نمک نقش اصلی در اقتصاد بسیاری از مناطق ایفا کرد و اغلب در نام‌های محلی منعکس می‌شود. نمک همچنین به عنوان پایه‌ای برای سرشماری جمعیت و مالیات به کار می‌رفت و انحصار نمک در بسیاری از ایالات اعمال می‌شد. نمک گاهی در شیوع درگیری دخالت داشت، به عنوان مثال انقلاب فرانسه و جنگ استقلال هند. نمک نیز با بسیاری از معانی فرهنگی و مذهبی از مصریان باستان تا قرون‌وسطی سرمایه‌گذاری شده‌ است.تحقیق انگلیسی درباره نمک 
تحقیق درباره نمک

نمک بعنوان دارو

اشتهای ذاتی انسان برای نمک ممکن است مربوط به تکامل او از شبه انسان گیاه خار باشد، و لازم به ذکر است که آن افرادی که عمدتا از پروتیین و شیر در زندگی استفاده می‌کنند و یا آب شور را می‌نوشند معمولا غذای خود را شور مصرف نمی‌کنند، در حالی که آن‌هایی که عمدتا سبزیجات، برنج و غلات مصرف می‌کنند نمک بیشتری مصرف می‌کنند. از نمک بعنوان دارو برای تاکید بر جنبه‌های مثبت آن، به عنوان مثال جلوگیری از عفونت، کاهش تورم بافت و درمان اسهال استفاده می‌شود. شواهد رابطه نمک با باروری، به خصوص در حیوانات خانگی نیز برای مردم باستانی موجود بود. بنابراین تاریخ نمک یک نمونه منحصر به فرد برای مطالعه تاثیر یک ماده غذایی مورد استفاده گسترده در جنبه‌های مختلف زندگی بشر از جمله فلسفه پزشکی است

انواع نمک

نمک دریا چیست؟
نمک دریا نمکی است که از آب تبخیر شده دریا بدست می آید. نمک دریا به طور طبیعی از آب و هوای خشک که در آن خلیج‌ها و تالاب‌ها وجود دارند به دست می‌آید. کریستال‌های بزرگ نمک وقتی که آب از نمک بخار می‌شود تولید شده و سبک‌ترین، پولکی ترین نوع نمک را خلق می‌کند. وقتی به نمک دریایی می‌رسید متنوع ترین رنگ های نمک را خواهید یافت.

تحقیق درباره نمک

نمک دریا فواید مختلفی دارد:
  • مواد معدنی و غذایی که در نمک‌های تصفیه‌ شده وجود ندارد را حفظ میکند
  • به غذا قوت و لذت خوردن بیشتری می‌دهد
  • طعم بهتری را ایجاد می‌کند
  • بطور طبیعی  شامل روی، پتاسیم و ید، و منجر به طعم پیچیده تری با مواد معدنی می‌شود.
سنگ نمک چیست؟
سنگ نمک نمکی است که از طریق فرآیند استخراج با دینامیت از معادن زیرزمینی استخراج شده‌ و سپس برای مصرف مواد غذایی خرد میشوند. سنگ نمک را می توان در لایه‌های ناهموار سطح زمین یافت و به طور علمی به عنوان نمک طعام شناخته می‌شود.

تحقیق درباره نمک

نمک سنگی فواید مختلفی دارد:
  • شامل مواد معدنی و طبیعی‌ بیشتری و عناصر یافت‌ شده در بدن انسان است
  • در لیوان‌ های مهمانی حاشیه دار بعنوان زینت استفاده می‌شود 
  • طعم و بافت اضافی به نان و دیگر محصولات پخته‌ شده می‌دهد
  • برای درمان و از بین بردن سموم گوشت مورد استفاده قرار گیرد
نمک تصفیه شده چیست؟
نمک تصفیه شده نمکی با دانه‌های بسیار رقیق است که از آب نمک استخراج می‌شود. این عمل محصولی با بازده بالاتری را ایجاد می‌کند و به طور کلی گران‌ تر است. با پمپاژ آب زیر سطح زمین، رسوبات نمک حل‌شده و باعث ایجاد نمک می‌شود. از آنجا آب‌ نمک به سطح زمین آورده می‌شود و آب تبخیر شده از آن نمکی را ایجاد میکند که در رو میز و کابینت ما یافت میشود.تحقیق انگلیسی درباره نمک 
تحقیق انگلیسی درباره نمک
نمک عالی مزایای متعددی دارد:
  • به راحتی حل میشود
  • مشخص کردن مقدار آن با دقت بیشتر
  • عالی برای استفاده در آخرین دقیقه بعنوان  چاشنی
جوهر نمک چیست؟
جوهر نمک، سدیم ترکیب شده با دیگر مواد شیمیایی و مواد معدنی است تا خواص ضد باکتری خود را افزایش دهد و کلسیم و منیزیم را تجزیه کند. جوهر نمک می‌تواند در انواعی از روش‌ها برای پاک کردن همه چیز از آشپزخانه تا حمام استفاده شود و می‌تواند عمر لوازم خانگی را طولانی کند.

تحقیق درباره نمک

جوهر نمک  فواید مختلفی دارد:
  • از لکه های آب جلوگیری میکند
  • لوازم مختلف را جلا یا بو زدایی میکند
  •  زنگ زدگی را از بین میبرد
  • برنج یا مس را برق می اندازد

چرا از نمک استفاده می‌کنیم؟

نمک با ارزش غذایی:
از آنجا که بدن انسان خود قادر به تولید نمک نیست، ما به منابع مختلف نمک در غذا وابسته هستیم تا مصرف روزانه ما را تضمین کند. در اروپا حدود ۷ % از کل نمک تولید شده دارای ارزش غذایی است. نمک در تولید بسیاری از غذاها نقش تکنولوژیک مهمی دارد، به طوری که علاوه بر عملکرد معروف آن به عنوان حافظ و یک افزایش دهنده طعم،  برای استحکام و بافت بسیاری از غذاهای روزانه ما مانند نان و پنیر، بنیادی است.
تحقیق درباره نمک
استفاده در یخ زدایی
نمک سدیم کلراید رایج‌ترین عامل  به عنوان یه عنصر زد یخ در اروپا و بخاطر مزایای مختلفش در سراسر جهان مورد استفاده میباشد. این کار نه تنها به طور طبیعی اتفاق می‌افتد و برای انبار و استفاده آسان است، در نتیجه ارزا تر و کم‌ترین تاثیر زیست‌ محیطی را زمانی که به درستی مورد استفاده قرار می‌گیرد، دارد. در حقیقت مطابق با موسسه IfAO (موسسه آلمانی برای اکولوژی کاربردی روش های جایگزین دیگر شش تا هشت برابر گران‌تر از نمک هستند.
تحقیق درباره نمک
هنگامی که نمک روی یخ و برف بخش می‌شود، آب‌ نمک ایجاد می‌کند که دمای انجماد کمتری نسبت به یخ و یا برف اطراف خود دارد. همچنین بسیار کارآمد تر از یخ زدایی قبل تشکیل یخ است. در حالی که نمک می‌تواند در دماهای پایین‌تر عمل کند، معمولا در دماهای پایین‌ تر از 15 درجه سانتیگراد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عملکرد نمک روی بدن

نمک به بدن ما کمک می‌کند تا آب را حفظ کند و به حفظ فشار خون در صورت (سطح پایین سدیم خون)کمک کند. وقتی سطح سدیم در خون کاهش می‌یابد، یک آبشار از آنزیم را نشان می‌دهد که به کلیه‌ها کمک می‌کند که سدیم و آب را حفظ کند در نتیجه فشار خون را به سطوح نرمال باز می‌گرداند، وقتی سطح سدیم در کاهش خون کاهش یابد، سیگنالی به مغز ما می‌فرستد که برای حفظ سدیم و آب سیگنال‌های بیشتری را به مغز ما می‌فرستد. این کار به افزایش سطح سدیم خون ما در نرمال کردن فشار خون کمک می‌کند.

محرک اعصاب

نمک همچنین به عنوان یک محرک اعصاب مهم برای عملکرد مناسب ماهیچه‌های ما عمل می‌کند. سدیم به عنوان یک پیام‌ رسان بین مغز و ماهیچه‌ها عمل می‌کند. سدیم از بدن ما بر سلول‌های عصبی اعمال می‌شود که سیگنال را تحریک می‌کنند. زمانی که ماهیچه‌های شما این سیگنال را حس می‌کنند، شروع به منقبض شدن می‌کنند. انقباض یا حرکت ماهیچه‌های مختلف نه تنها از شما حمایت می‌کند و اجازه حرکت می‌دهد، بلکه ضربان قلب شما را نیز حفظ می‌کند. سطح پایین سدیم در بدن ما، این عصب را بر روی سیگنال‌های ماهیچه‌ای ایجاد می‌کند که منجر به ضعف عضلانی و همچنین گرفتگی عضلات و افزایش ضربان قلب می‌شود. اگر درمان نشود می‌تواند منجر به مشکلات جدی سلامتی نظیر بی‌هوشی، تشنج و یا حتی کما شود.
تحقیق درباره نمک

 نمک شامل بسیاری از مواد مغذی مهم است

 نمک شامل بسیاری از مواد مغذی مهم است که چندین آنزیم و آنزیم‌های گوارشی را فعال می‌کند که به هضم مناسب و جذب غذا در معده ما کمک می‌کنند. نمک به فعال کردن آنزیم بزاقی کمک می‌کند که به جوانه مزه ما کمک می‌کند تا غذا را تشخیص دهد و همچنین شروع به تجزیه غذا کند. همچنین اسید هیدروکلریک ایجاد می‌کند که یک ترشح گوارشی از درون معده است که به هضم و جذب غذا کمک می‌کند. از این رو، یکی از دلایل سو هاضمه در رژیم غذایی، کمبود نمک در رژیم غذایی ماست.تحقیق انگلیسی درباره نمک 

تحقیق درباره نمک

مضرات نمک

  • مقدار نمک که می‌خورید روی فشار خون شما تاثیر مستقیم دارد.
  • نمک بدن شما را بر روی آب نگه می‌دارد. اگر بیش از حد نمک بخورید، آب اضافی ذخیره‌ شده در بدن شما فشار خون شما را افزایش می‌دهد. پس هر چه نمک بیشتری بخورید، فشار خونتان بیشتر می‌شود.
  • هرچه فشار خون بیشتر باشد، فشار قلب، شریان‌ها، کلیه‌ها و مغز را بیشتر می‌کند، و می‌تواند منجر به حملات قلبی، سکته، جنون و بیماری‌های کلیوی شود.
  • هم چنین خوردن نمک بیش از حد ممکن است به این معنا باشد که داروهای فشار خون (مانند دیورتیک ها) تا آنجا که می‌توانند کارساز نیستند.

منبع :

https://en.wikipedia.org/wiki/Salt

به زبان انگلیسی بخوانیم

What is salt

Mainly made from sodium chloride and other chemical compounds, salt is found throughout seawater and various rock formations. Salt is a naturally occurring mineral located almost everywhere in the world, from the ponds of France to the caves of Pakistan. Salt is one of the most sought after substances in the world not only for its flavor enhancing, but for also being essential to the human body in order for the brain to send vital electrical signals throughout the body. It is so desired by humankind that it was once a form of payment in Ancient Roman times, which is where we get the word “salary.”تحقیق انگلیسی درباره نمک

Food flavor

Salt is most commonly used for flavoring foods as it enhances their aroma. It is also excellent for food preservation and cleaning due to its antibacterial properties. One thing that is important to note is that the size of the salt grain will impact the flavor strength and the amount of salt needed in a recipe. Therefore, you should not interchange one salt type for another as it will impact your final result.

History of salt

The medical history of salt begins in ancient times and is closely related to different aspects of human history. Salt may be extracted from sea water, mineral deposits, surface encrustations, saline lakes and brine springs. In many inland areas, wood was used as a fuel source for evaporation of brine and this practice led to major deforestation in central Europe. Salt played a central role in the economies of many regions, and is often reflected in place names. Salt was also used as a basis for population censuses and taxation, and salt monopolies were practiced in many states. Salt was sometimes implicated in the outbreak of conflict, e.g. the French Revolution and the Indian War of Independence. Salt has also been invested with many cultural and religious meanings, from the ancient Egyptians to the Middle Ages.تحقیق انگلیسی درباره نمک

Salt as a medicine

Man’s innate appetite for salt may be related to his evolution from predominantly vegetarian anthropoids, and it is noteworthy that those people who live mainly on protein and milk or who drink salty water do not generally salt their food, whereas those who live mainly on vegetables, rice and cereals use much more salt. Medicinal use tended to emphasize the positive aspects of salt, e.g. prevention of putrefaction, reduction of tissue swelling, treatment of diarrhea. Evidence was also available to ancient peoples of its relationship to fertility, particularly in domestic animals. The history of salt thus represents a unique example for studying the impact of a widely used dietary substance on different important aspects of man’s life, including medical philosophy.

Kinds of salt

What Is Sea Salt?

Sea salt is salt that is gathered from evaporated sea water. It is generally obtained naturally in dry climates where there are bays and ponds. Large salt crystals are produced when the water evaporates from the salt, creating the lightest and flakiest salt type. You will find the most variety of salt colors when it comes to sea salt.تحقیق انگلیسی درباره نمک

Sea salt has various benefits such as:

  • Retains minerals and nutrients from the sea that are lost in refined salts
  • Gives food a more potent mouthfeel
  • Creates bigger bursts of flavor
  • Naturally contains zinc, potassium, and iodine, resulting in a more complex flavor profile with mineral notes

What Is Rock Salt?

Rock salt is salt that has been extracted from underground salt mines through the process of mining with dynamite and then crushed further for food use. It can be found under the rugged layers of the earth’s surface and is scientifically known as halite.

Rock salt has various benefits such as:

  • Contains more natural minerals and elements found in the human body
  • Adds eye-appeal when used for rimming cocktail glasses
  • Gives flavor dimensions and additional texture on breads and other baked goods
  • Can be used to cure and remove toxins from meats
What Is Fine Salt?

Fine salt is a salt with extremely fine salt grains that are extracted from salt brines. This practice creates a higher yield, cleaner product, and is generally more inexpensive. By pumping water below the earth’s surface, salt deposits are dissolved, which creates salt brines. From there, the salt brine is brought to the earth’s surface and the water is evaporated from it to create the salt that we find on our tables and in our cabinets.

Fine salt has various benefits such as:

  • Dissolves more easily
  • Measures in volume more accurately
  • Perfect for last minute sprinkling and seasoning
What is Cleaning Salt?

Cleaning salt is sodium chloride mixed with other chemicals and minerals to boost its antibacterial properties and breakdown calcium and magnesium. It can be used in a variety of ways to clean everything from kitchens to bathrooms and can prolong the life of appliances.

Cleaning salt has various benefits such as:

  • Softens water to avoid hard water stains and calcium build up
  • Polishes and / or deodorizes various appliances
  • Wipes away rust
  • Shines brass or copper

Why we use salt?

  • Food Grade Salt

Since the human body is not capable of producing its own salt, we depend upon the various sources of salt in food to ensure our necessary daily intake. In Europe, around 7% of all salt produced is food grade salt. Salt has an important technological role in the manufacture of many foods, so that in addition to its well-known function as a preserver and a flavor enhancer, it is also fundamental to the consistency and texture of lots of our daily foods such as bread and cheese.

  • De-icing

Salt, i.e. Sodium chloride is the most widely used de-icing agent in Europe and throughout the world due to its huge advantages over the alternatives. It is not only widely naturally occurring and easy to store and apply, hence the least expensive, but it also has the least environmental impact when used properly. In fact, according to the IfAÖ (German Institute for Applied Ecology), alternative de-icing formats are six to eight times more expensive than salt.تحقیق انگلیسی درباره نمک

When salt is applied to ice and snow it creates a brine that has a lower freezing temperature than the surrounding ice or snow. It is also most efficient as a de-icer when spread before ice has formed. Whilst in theory salt can work to lower temperatures, it is usually used at temperatures down to -15°C.

Function of salt on body

Salt helps our body retain water and helps keep our blood pressure normal in case of hyponatremia (low blood sodium levels). When sodium levels in the blood decrease it signals a cascade of enzyme which further signals the kidney to retain sodium and water hence bringing the blood pressure to normal levels When sodium levels in the blood decrease, it sends a signal to our brain which further signals our kidney to retain sodium and water. This helps increase our blood sodium levels further normalizing our blood pressure.

Nerve stimulant

Salt also plays as an important nerve stimulant for proper functioning of our muscles. Sodium acts as a messenger between your brain and muscles. Sodium from our body acts on the nerve cells which triggers a signal. When your muscles sense this signal, they begin to contract. Contraction or movement of different muscles not only provide you support and allow for movement but also maintain your heart beat. Low levels of sodium in our body disrupt this nerve to muscle signal leading to muscle weakness as well as spasms and cramps and increase in heart-beat. If left untreated, it can lead to serious health problems such as unconsciousness, convulsions or even coma.تحقیق انگلیسی درباره نمک

Salt contains many important nutrients

Salt contains many important nutrients which activate several salivary and digestive enzymes that aid in proper digestion and absorption of food in our stomach. Salt helps activate salivary enzyme which helps our taste bud recognize food and also get a head start on break down of food. It also creates hydrochloric acid, which is a digestive secretion from within the stomach, which aids in digestion and absorption of food. Hence, one of the reasons for indigestion of food could be lack of salt in our diet.

Disadvantages of salt

  • The amount of salt you eat has a direct effect on your blood pressure.
  • Salt makes your body hold on to water. If you eat too much salt, the extra water stored in your body raises your blood pressure. So, the more salt you eat, the higher your blood pressure.
  • The higher your blood pressure, the greater the strain on your heart, arteries, kidneys and brain. This can lead to heart attacks, strokes, dementia and kidney disease.
  • Also, eating too much salt may mean that blood pressure medicines (such as diuretics) don’t work as well as they could.

فروشگاه انگلیسی

عاشق تولیدمحتوا برای کودکان و نوجوانان به مدت 4 سال

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید