تحقیق در مورد شغل رستوران داری ، طرح پژوهش در مورد رستوران داری، پروژه پژوهی درباره شغل رستوران داری، تحقیق کامل در مورد شغل رستوران،طرح پژوهش رستوران پایه هشتم هفتم، تحقیق در مورد رستوران داری کار وفناوری نهم
قابل ویرایشه و می توانید نسبت به کم و زیاد کردن محتوا اقدام کنید
فونت بکار رفته : B nazanin و BTitr هر چند فایل PDF بدون نیاز به فونت می باشد.
- درصفحه بندی 24 صفحه به همراه تصاویر مربوطه
- طرح پژوهشی
- در 2 فرمت pdf و word طراحی شده،
- مرتب و قابل ویرایش و اماده چاپ .
- صفحه اول مشخصات ؛
- صفحه دوم فهرست مطالب
- مرتب و آماده چاپ با تصاویر مرتبط
- فونت 14 ب نازنین فاصله بین سطرها 1.5
- واتساپ: 09352817947
- پیامک : 09140501695
لینک دانلود بعد از پرداخت موفق
پژوهش حاضر سعی شده که از بهترین منابع محتوایی تامین شود.
فهرست مطالب:
- عنوان یا پرسش پژوهش : 1
- هدف پژوهش: 1
- شیوه گردآوری اطلاعات: 1
- ابزار گردآوری اطلا عات : 1
- مقدمه: 2
- تعریف رستوران 3
- انواع غذاخوری 3
- غذاخوریهای ارزانقیمت 3
- غذاخوریهای گرانقیمت 3
- غذاخوری خویشیار یا سلف سرویس 3
- انواع مختلف رستوران ؟ 4
- فست فود: 4
- رستوران کژوال داینینگ: 4
- رستوران کژوال پریمیوم: 5
- رستوران فاین داینینگ: 5
- محیط رستوران محیط رستوران داری 6
- مراحل راه اندازی رستوران چیست؟ 6
- برای راه اندازی رستوران باید مراحل زیر را طی کنید: 6
- برای ایجاد ایمنی در رستوران چه شرایطی لازم است ؟ 8
- چرا رستوران داری تا این حد پر طرفدار شده است؟ 9
- مزایای راه اندازی رستوران 9
- چالش های رستوران داری: 10
- رستوران داری چه مزایا و معایبی دارد بصورت خلاصه وار؟ 11
- مزایای شغل رستوران داری 11
- معایب شغل رستوران داری 11
- انواع وظایف در رستوران داری 12
- وظایف مدیر رستوران 12
- شغل رستوران داری شامل چه وظایفی است؟ 12 تحقیق در مورد شغل رستوران داری
- وظایف یک رستوران دار عبارتاند از: 13
- رستوران داری به چه مهارت هایی نیاز دارد؟ 13
- هزینه های رستوران داری چیست؟ 14
- تجهیزات آشپرخانه 14
- چگونه رستوران خود را تبلیغ کنیم؟ 15
- فوت و فنهای رستورانداری 15
- بازاریابی اصول بازاریابی و فوت و فن رستوران داری 15
- موقعیت و محیط رستوران 16
- منوی رستوران 17
- غذا 17
- کارکنان رستوران و خدمات مشتری 17
- مواد اولیه رستوران 18
- راز موفقیت رستوران 18
- ترفند مهم در نحوه مدیریت رستوران 18
- قوانین حاکم بر درون مجموعه در رستوران 19
- قوانین وضع شده از سوی سازمانهای نظارتی 20
- مشاغل مربوط به رستوران 21
- مدیریت رستوران 21
- سوپروایزر رستوران 21
- سرآشپز و آشپز 21
- مسئول خرید 21
- گارسن 21
- سایر مشاغل 22
- تحصیلات و نحوه ورود به رستورانداری 22
- نتیجه گیری: 23
- منبع: 24
مقدمه:
در سالهای اخیر در تمام کشورهای دنیا خصوصاً کشورهای توسعه یافته و مدرن صنایع غذایی و صنعت غذا، در زمینه تنوع، روش پخت ، انواع طعم و مزه و ارتقاء کیفیت غذاها تحولات اساسی و زیادی به وجود آمده است. طرح پژوهش در مورد رستوران داری
که پیشرفت این صنعت که یکی و شاید مهم ترین و اصلی ترین نیاز انسان است افراد زیادی را به سمت شغل رستورانداری پردرآمد چه به صورت یک رستوران و فست فود کوچک چه به صورت رستورانهای بزرگ و حتی زنجیرهای سوق داده است.
عکس محصول:
بدون هیچ گونه برچسب
تحقیق در مورد شغل رستوران داری
طرح پژوهش دیگر:
- طرح پژوهش شغل پزشکی
- تحقیق در مورد کسوف یا خورشید گرفتگی
- گوش انسان PDF و WORD
- تحقیق در مورد چشم انسان pdf،word
- تحقیق درمورد مصرف مواد غذایی ارگانیک
- تحقیق در مورد https فایل word و pdf
- تحقیق در مورد اثار گناه در زندگی انسان
- تحقیق در مورد مسئولیت پذیری از دیدگاه قران
- آداب صحیح غذا خوردن pdf و word
- بلوغ دختران pdf و word
- مقاله در مورد گیاهان دارویی PDF و WORD
- تحقیق در مورد استرس pdf و WORD
- آمادگی جسمانی WORD│PDF
- بیماری های واگیردار و غیرواگیردارpdf و word
- تحقیق در مورد گیاهان سمی و آسیب زایی آنها
- پژوهش درباره آداب همسایه داری از نگاه قرآن
- پژوهش درباره تاثیر آلودگی هوا در سلامت انسان
- پژوهش درباره رابطه اعتقادات دینی و آسیب های اجتماعی
بعد از خرید موفق لینک دانلود بلافاصله به شما نمایش داده می شود. و همچنین یک ایمیل حاوی لینک دانلود به ایمیل شما فرستاده می شود. پشتیبانی محصول 09140501695 پیام واتساپ: 09352817947شافعی
دیدگاه کاربران ...