فرهنگ بومی گیلان؛ غذای میرزا قاسمی
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع:
فرهنگ بومی گیلان؛ غذای میرزا قاسمی
دانش آموز:
آموزگار:
مدرسه:
کلاس :
پایه:
تاریخچه میرزا قاسمی
میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و به نام او نیز اسمگذاری شد.
محمد قاسم خان والی، علاقه زیادی به آشپزی داشت و به همین دلیل همواره غذاهای جدیدی را امتحان میکرد.
یک روز که در حال ترکیب مواد مختلف بود، با ترکیب بادمجان، گوجه و سیر توانست به طعم بی نظیری دست پیدا کند.
او این غذا را در سراسر گیلان با نام میرزا قاسمی رواج داد و بعد آن را در استان فارس هم رواج داد.
وی را پس از فوت در جوار آرامگاه حافظ شیرازی دفن کردند.
میرزا قاسمی در گیلان با برنج سرو میشود اما در سایر نقاط ایران با نان سرو میشود.
آداب و رسوم مردم گیلان در روز چهارشنبه سوری
توصیف استان گیلان به زبان انگلیسی با ترجمه
طرز تهیه میرزا قاسمی ساده
مرحله اول :
برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنید سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا کنید.
گوجه فرنگی ها را نیز در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا کمی پوست گوجه نرم و قابل جدا کردن شود سپس پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید.
مرحله دوم :
بادمجان های کبابی و گوجه فرنگی را ساطوری کرده و در ظرف مناسب بریزید.
مرحله سوم :
در ادامه به میزان دلخواهتان سیر را تمیز کرده و خیلی ریز خرد کنید شما می توانید سیر ها را رنده کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
مرحله چهارم :
سیر رنده شده را داخل روغنی که از قبل در تابه و روی اجاق داغ کرده اید بریزید صبر کنید تا سیر ها سرخ شود.
مرحله پنجم :
ادویه ها که شامل(نمک، فلفل، زردچوبه) می شود را به بادمجان ها اضافه کنید سپس در یک تابه مناسب با حجم مواد تفت دهید تا زمانی که بادمجان ها به روغن بیفتند.
مرحله ششم :
مایه را در یک طرف تابه قرار دهید و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا تخم مرغ ها بسته شده و سرخ شود. بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط کنید.
مرحله هفتم :
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آن را در دیس کشیده و با تزئین سرو نمایید.
تهیه و تنظیم : سایت کلاس درسی
دیدگاه کاربران ...
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.