غذاهای بومی محلی استان گیلان

غذاهای بومی محلی استان گیلان

انواع غذاهای محلی گیلان

غذاهای محلی رشت

 

gilanغذاهای بومی محلی استان گیلان

در پژوهش حاضر سعی شده که تمامی استان های ایران از نظر تهیه ی غذاهای بومی محلی پوشش داده شود.


دانلود مقاله آماده همین تحقیق بصورت کامل

ax pdf

 مقدمه:

غذاهای محلی گیلانی را می توان یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی در بین مردم دانست. گیلان، یکی از خطه های سرسبز کشورمان است که نه تنها از اهالی خونگرم، ساده و صمیمی برخوردار می باشد؛ بلکه غذاهای محلی بسیار خوشمزه و رنگارنگی را نیز به خود اختصاص داده است.

 

انواع غذاهای محلی استان گیلان

 

 آلو مسما :

 

یکی از بهترین غذای محلی رشت که طرفداران بسیار زیادی در استان گیلان و سایر استان‌ها کشور دارد، آلو مسما است. برای تهیه این خورشت محلی رشت از گوشت مرغابی یا مرغ استفاده می‌کنند. اما ترجیح مردم گیلان گوشت مرغابی است.

 

 

alo mosamغذاهای بومی محلی استان گیلان

غذاهای بومی محلی استان گیلان

 کباب ترش:

” کباب ترش ” از غذاهای معروف سنتی گیلان می باشد که یک طعم بسیار فوق العاده ای متفاوت با تمامی کباب ها دارد در این کباب گوشت گوسفند با مخلوط گردو ساییده شده، رب انار، سیر، دانه های انار ترش، سبزی محلی، پیاز، روغن زیتون ترکیب می شود و سپس به سیخ کشیده می شود و به همراه برنج سرو می شود.

 

 

kabab torshغذاهای بومی محلی استان گیلان

 

باقلا قاتق:

باقلا قاتق یا باقلا قاتوق از جمله غذاهای خوشمزه و خورشت رشتی است که اهالی گیلان و رشت تبحر خاصی در پخت آن دارند. یک خورشت ایرانی خوشمزه و مقوی که با کمترین و ساده‌ترین مواد پخته می‌شود و بسیار مقوی و سیر کننده است.

 

 

bagala gatogغذاهای بومی محلی استان گیلان

غذاهای بومی محلی استان گیلان

 کاله کباب:

کاله کباب یکی دیگر از غذاهای سنتی و گیاهی گیلانی به شمار می رود که نسبت به غذاهای دیگر آماده شدن آن سریع است. این کباب با مخلوطی از بادمجان کباب شده، دانه های انار ترش، گردوی ساییده شده، سیر، سبزی محلی یا همان چوچاق، نمک و فلفل تهیه می شود و در عین خوشمزگی خاصیت غذایی بسیار بالایی دارد.

 

 

kalaغذاهای بومی محلی استان گیلان

 

معروف ترین غذای گیلان خورشت فسنجون:

این غذای محبوب یک طعم بسیار عالی دارد اما در دو مدل ترش و شیرین طبخ می شود. فسنجان رشتی را با رب انار ترشه یا انارهای جنگلی درست می‌کنند که رنگ سیاه‌تری دارد این غذای عالی ترکیبی از رب انار، گردو ساییده شده و گوشت مرغ استفاده می شود.

 

fesenganغذاهای بومی محلی استان گیلان

 

اناربیج:

«اناربیج» یکی از پرطرفدارترین غذاهای سنتی گیلانی است که که مردم مختلف شهر گیلان در شب یلدا  پخت می‌کنند

 این خورشت خوشمزه در کنار برنج ایرانی یکی از به‌یاد‌ماندنی‌ترین طعم‌ها را در خاطرتان به یادگار می‌گذارد.

 

anar bigغذاهای بومی محلی استان گیلانغذاهای بومی محلی استان گیلان

 

نتیجه گیری:

غذا و سنت غذایی هر شهر امروزه جزئی از فرهنگ غنی هر شهر شناخته می‌شود و می‌تواند دنیایی از جذابیت‌های توریستی گوناگون را برای هر شهری پدید آورد.

 

محصولات دیگر:

غذاهای بومی محلی استان یزد

غذاهای بومی محلی استان همدان

غذاهای بومی محلی استان هرمزگان

غذاهای بومی محلی استان مرکزی

غذاهای بومی محلی استان مازندران

غذاهای بومی محلی استان لرستان

غذاهای بومی محلی استان گیلان

غذاهای بومی محلی استان گلستان

غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه

غذاهای بومی محلی استان کرمان

غذاهای بومی محلی استان کردستان

غذاهای بومی محلی استان قم

غذاهای بومی محلی استان قزوین

غذاهای بومی محلی استان فارس

غذاهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان

غذاهای بومی محلی استان سمنان

غذاهای بومی محلی استان زنجان

غذاهای بومی محلی استان خوزستان

غذاهای بومی محلی استان خراسان شمالی

غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

غذاهای بومی محلی استان خراسان جنوبی

غذاهای بومی محلی استان تهران

غذاهای بومی محلی استان بوشهر

غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

غذاهای بومی محلی استان ایلام

غذاهای بومی محلی استان البرز

غذاهای بومی محلی استان اصفهان

غذاهای بومی محلی استان اردبیل

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان غربی

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان شرقی

تک داک

محمد طاها هستم کوچک ترین وب مستر

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید