غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

baktiyar22غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

در پژوهش حاضر سعی شده که تمامی استان های ایران از نظر تهیه ی غذاهای بومی محلی پوشش داده شود.


دانلود مقاله آماده همین تحقیق بصورت کامل

ax pdf

 مقدمه:

استان چهارمحال و بختیاری اقلیم بی‌نظیری دارد. طبیعت خاص و سخاوتمند این استان انواع میوه و سبزی، غلات و دام را در اختیار ساکنانش قرار می‌دهند تا مردم این استان بتوانند با این نعمت‌های طبیعت سخاوتمند خود غذاهای رنگین و خوش‌طعم تهیه کنند و سفره خود را با آن زینت بخشند.

انواع غذاهای محلی استان چهارمحال بختیاری

 کباب بختیاری:

از جمله غذاهای چهار محال و بختیاری، کباب بختیاری است از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای چهار محال و بختیاری کباب بختیاری است که نه تنها در استان بلکه در تمام شهرهای ایران تهیه می‌شود، اما با این تفاوت که در چهارمحال و بختیاری و در میان مردمان این خطه از گوشت تازه گوسفندی به همراه گوشت مرغ گرم تهیه می‌شود.

 

 

kabab baktiyarغذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

 آش دوغ بختیاری:

این آش از نظر ظاهری تفاوت چندانی با آش دوغ سایر مناطق دیگر در کشور را ندارد، اما آنچه که موجب منحصر به فرد شدن آش دوغ بختیاری شده است مواد اولیه آن است که از پوشش گیاهی این استان سرسبز تامین می شود.

 

ash dogغذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

 گردو پلو:

گردو پلو از جمله غذا های مقوی و سالم است که در بخشهایی از استان چهار محال و بختیاری از جمله سامان پخت می شود .

شهرستان سامان به دلیل تولیدات باغی فراوان از جمله گردو و بادام شهرت در سطح کشور است و شاید به علت وفور این محصولات غذاهای این مناطق با استفاده از همین محصولات ویا ترکیبی از آنها پخته می شود .

 

gerdo poloغذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

 شله قیمه از غذاهای محلی لذیذ چهارمحال و بختیاری :

شوربای قیمه ریزه یا همان شله قیمه یکی از غذاهای محلی چهارمحال و بختیاری است که طرفداران خاص خود را دارد.

در واقع شله قیمه برخلاف اسمش اصلا خورش محسوب نشده بلکه جزء دسته آش های این استان به حساب می آید.

 

sheleغذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاریغذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

 چلو خورش به:

یکی از غذاهای محلی و بسیار خوشمزه و لذیذ قوم بختیاری، پلو خورش به است که طبع آن معتدل به گرم بوده و با توجه به مواد اولیه ای که برای تهیه این غذا استفاده می شود

 

beh koreshغذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

نتیجه گیری:

غذا و سنت غذایی هر شهر امروزه جزئی از فرهنگ غنی هر شهر شناخته می‌شود و می‌تواند دنیایی از جذابیت‌های توریستی گوناگون را برای هر شهری پدید آورد.

 

محصولات دیگر:

غذاهای بومی محلی استان یزد

غذاهای بومی محلی استان همدان

غذاهای بومی محلی استان هرمزگان

غذاهای بومی محلی استان مرکزی

غذاهای بومی محلی استان مازندران

غذاهای بومی محلی استان لرستان

غذاهای بومی محلی استان گیلان

غذاهای بومی محلی استان گلستان

غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه

غذاهای بومی محلی استان کرمان

غذاهای بومی محلی استان کردستان

غذاهای بومی محلی استان قم

غذاهای بومی محلی استان قزوین

غذاهای بومی محلی استان فارس

غذاهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان

غذاهای بومی محلی استان سمنان

غذاهای بومی محلی استان زنجان

غذاهای بومی محلی استان خوزستان

غذاهای بومی محلی استان خراسان شمالی

غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

غذاهای بومی محلی استان خراسان جنوبی

غذاهای بومی محلی استان تهران

غذاهای بومی محلی استان بوشهر

غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

غذاهای بومی محلی استان ایلام

غذاهای بومی محلی استان البرز

غذاهای بومی محلی استان اصفهان

غذاهای بومی محلی استان اردبیل

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان غربی

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان شرقی

تک داک

محمد طاها هستم کوچک ترین وب مستر

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید