غذاهای بومی محلی استان ایلام
غذاهای محلی استان ایلام
انواع غذاهای استان ایلام
در پژوهش حاضر سعی شده که تمامی استان های ایران از نظر تهیه ی غذاهای بومی محلی پوشش داده شود.
دانلود مقاله آماده همین تحقیق بصورت کامل
مقدمه:
ایلام، عروس دلربای زاگرس در میان درهها و کوههای سر به فلک کشیده و با وجود آب و هوای معتدل کوهستانی، یکی از جذابترین مقاصد گردشگران داخلی و خارجی در غرب ایران است.
انواع غذاهای سنتی ایلام:
خورشت تره کوهی:
یقینا میتوان کشور ایران را مهد تنوع بینظیری از انواع خورشتهای لذیذ و خوشعطر در نظر گرفت. رنگ، طعم، عطر و مواد اولیهی اکثر این خوراکیهای خوشمزه، از جمله دلایل شهرت و محبوبیت آنها در بین دیگر مللها از جمله کشور ترکمنستان، آذربایجان و ارمنستان خواهد بود.
آش ترخینه:
آش ترخینه، یکی از مشهورترین غذاهای ایلامی است؛ آشی مقوی که درمان سرماخوردگی است. غذاهای محلی ایلام از طعم و مزه فوقالعادهای برخوردار هستند و مردم این استان در مناسبتها و فصول مختلف، غذاهای متنوعی میپزند.
کوفته سیرابی:
در استان های کشورمان ایران کوفته های متنوع و بینظیری درست می شود که از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای هر استان هم به شمار می روند.
بسته به موقعیت جغرافیایی هر استان به این کوفته مواد بومی همان ناحیه اضافه می شود که طعم و عطر متفاوتی را برای کوفته های هر استان به وجود بیاورند.
شله امیری:
شله امیری یکی از معروف ترین غذاهای سنتی ایلام است که از برنج محلی عنبربو و ماش تهیه می شود.
برای درست کردن این غذا، ابتدا ماش را پخته و برنج را در آن می ریزند.
در انتها پیاز داغ و ادویه جات را به آن اضافه می کنند. این غذا به دلیل طبع گرمی که دارد معمولا در فصل زمستان طبخ شده و برای درمان بیماری هایی چون سرماخوردگی مورد استفاده هست.
غذاهای بومی محلی استان ایلام
گوجه پلو:
استفاده از انواع سبزیجات در طبخ غذاهای بومی و اصیل ایرانی، امری بدیهی بوده و در عین حال میتوان آن را از نکات مثبت و قابل توجه رژیم غذایی، تلقی کرد.
گوجه پلو، یکی از محبوبترین و پرمصرفترین غذاهایی است که به دلیل سادگی در طبخ و حضور مادهی غذایی مغذی همچون گوجهفرنگی نه تنها در استان ایلام بلکه در سراسر کشور، مشهور و دوستداشتنی است.
مکش:
مَکش، یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایلام است که با کمی تغییر در استان های همجوار ایلام نیز طبخ می شود. ایلامی ها از برنج محلی عنبربو برای درست کردن مکش استفاده می کنند.
نتیجه گیری:
غذا و سنت غذایی هر شهر امروزه جزئی از فرهنگ غنی هر شهر شناخته میشود و میتواند دنیایی از جذابیتهای توریستی گوناگون را برای هر شهری پدید آورد.
محصولات دیگر:
غذاهای بومی محلی استان هرمزگان
غذاهای بومی محلی استان مازندران
غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد
غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه
غذاهای بومی محلی استان کردستان
غذاهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان
غذاهای بومی محلی استان خوزستان
غذاهای بومی محلی استان خراسان شمالی
غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی
غذاهای بومی محلی استان خراسان جنوبی
غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری
دیدگاه کاربران ...
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.