غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد 

غذاهای بومی محلی استان یاسوج

 

غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمدکهگیلویه وبویر احمد

در پژوهش حاضر سعی شده که تمامی استان های ایران از نظر تهیه ی غذاهای بومی محلی پوشش داده شود.


دانلود مقاله آماده همین تحقیق بصورت کامل

ax pdf

مقدمه:

 

غذای بیشتر مردمان منطقه کهگیلویه و بویر احمد در ادوار گذشته از دسترنج و کشت محصولات خودشان بود آنها از مزارع گندم و از شالیزارهای برنج خودشان سفره هایشان را پربرکت می کردند.

 

انواع غذاهای محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

 

چنگال:

 

شیرینی یا نان چنگال یکی دیگر از غذاهای خوشمزه کهگیلویه و بویراحمد است که در تهیه آن اقدام به خمیر کردن آرد می نمایند و سپس آن خمیر را به شکل چانه در آورده و با استفاده از چوب بلندی آن را پهن کرده و روی یک تابه قرار می دهند تا به خوبی بپزد و در نهایت بعد از پخته شدن آن را ریز ریز میکنند و روی آن روغن محلی و شکر می ریزند که از نان، کره محلی و شکر تهیه می‌شود و دارای کالری بسیار بالایی است.

 

changalغذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

 آش دنگو یاسوج:

 

یکی از آش های لذیذ یاسوج، آش دنگو می باشد. این غذا را بیشتر در فصل زمستان تهیه و میل می کنند چرا که مردم این شهر معتقدند برای درمان سرماخوردگی مفید می باشد.

 

dangoغذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

 

 شله ماشکی یاسوج

 

شله ماشکی یکی از غذاهای لذیذ یاسوج و استان کهگیلویه و بویراحمد می باشد. ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا ماش می باشد از همین رو آن را شله ماشکی می گویند. البته قابل ذکر است چون مردم لر به ماش، ماشک می گویند.

 

shale mashakiغذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

 قورمه:

 

قورمه از جمله غذاهایی می باشد که در مناطق سردسیر بیشتر مورد توجه می باشد و در یخبندان های زمستان مورد استفاده قرار می گیرد. در این غذا از موادی همچون گوشت، پیه، نمک و… بکار می برند.

 

gorme2غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

 

 آش کارده یا آش حُره یا آش کاردین:

 

آش کارده بانام‌های دیگری نظیر آش حره یا آش کاردین از جمله مشهورترین آش‌های منطقه زاگرس نشین است. سبزی اصلی این آش، کاردین است .

 

ash kardeغذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

 

نتیجه گیری:

غذا و سنت غذایی هر شهر امروزه جزئی از فرهنگ غنی هر شهر شناخته می‌شود و می‌تواند دنیایی از جذابیت‌های توریستی گوناگون را برای هر شهری پدید آورد.

 

محصولات دیگر:

غذاهای بومی محلی استان یزد

غذاهای بومی محلی استان همدان

غذاهای بومی محلی استان هرمزگان

غذاهای بومی محلی استان مرکزی

غذاهای بومی محلی استان مازندران

غذاهای بومی محلی استان لرستان

غذاهای بومی محلی استان گیلان

غذاهای بومی محلی استان گلستان

غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه

غذاهای بومی محلی استان کرمان

غذاهای بومی محلی استان کردستان

غذاهای بومی محلی استان قم

غذاهای بومی محلی استان قزوین

غذاهای بومی محلی استان فارس

غذاهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان

غذاهای بومی محلی استان سمنان

غذاهای بومی محلی استان زنجان

غذاهای بومی محلی استان خوزستان

غذاهای بومی محلی استان خراسان شمالی

غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

غذاهای بومی محلی استان خراسان جنوبی

غذاهای بومی محلی استان تهران

غذاهای بومی محلی استان بوشهر

غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

غذاهای بومی محلی استان ایلام

غذاهای بومی محلی استان البرز

غذاهای بومی محلی استان اصفهان

غذاهای بومی محلی استان اردبیل

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان غربی

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان شرقی

 

تک داک

محمد طاها هستم کوچک ترین وب مستر

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید