غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه
تحقیق در مورد غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه
غذاهای محلی استان کرمانشاه
در پژوهش حاضر سعی شده که تمامی استان های ایران از نظر تهیه ی غذاهای بومی محلی پوشش داده شود.
دانلود مقاله آماده همین تحقیق بصورت کامل
مقدمه:
استان کرمانشاه، بهواسطه داشتن آبوهوای چهارفصل، فرهنگ، آداب و رسوم و اقوام مختلف بهعنوان «ایران کوچک» شناخته میشود. در سفر به کرمانشاه، پس از گشت و گذار در آثار تاریخی شگفتانگیز باقیمانده از دوران کهن و تماشای طبیعتی بکر و چشمنواز، خود را به یکی از رستورانهای دنج و محلی دعوت کنید تا فرصت مزه کردن طعم اصیل غذاهای محلی کرمانشاه را به دست بیاورید.
انواع غذاهای محلی استان کرمانشاه
دنده کباب:
دنده کباب یکی از انواع کبابهای اصیل و لذیذ ایرانی و بسیار شبیه به شیشلیک است که اصالت آن به شهر تاریخی کرمانشاه برمیشود. دنده کباب با گوشت دنده گوسفند تهیه میشود
غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه
شلمین:
شلمین یا شلم آشی معروف برای فصل زمستان و سرماخوردگی ست که طعم ترش و متفاوتی دارد و با برگ شلغم درست میشود. شلغم را با برگهای سبزش خرد میکنند و میپزند و آن را با آب انار و سبزی محلی مخلوط میسازند. سپس این ترکیب را به بلغور گندم اضافه و با دست ورز میدهند. این مواد را چند روز نگه داشته تا خشک شود؛ روشهای خشک کردن متفاوتی برای این مواد هست که افراد قدیمیتر در چالههایی که میساختند انجام میدادند. (خیلی فعل پشت سر هم هست و جمله رو یه مقدار سخت کرده) سپس این مواد خشک شده که حالا چیزی شبیه تکههای ترخینه شده را، در آش میریزند.
آش عباسعلی کرمانشاهی :
مردم کرمانشاه با توجه به اقلیم سرد و خشک منطقه غرب کشور، انواع آشها را در فصل سرما طبخ میکنند. آش عباسعلی، یک آش خوشمزه، مفید و محلی ایرانی است که خاستگاه آن به استان کرمانشاه برمیشود و در چند دوره در جشنواره ملی غذاهای سنتی، رتبه اول را کسب کرده است.
والک پلو:
والک، نوعی سبزی محلی خودرو است که در فصل بهار در دامنه کوههای البرز و زاگرس میروید
والک، کول، سیر کوهی یا تره کوهی، نوعی سبزی محلی خودرو است که در فصل بهار (اردیبهشت و خرداد) در دامنه کوههای البرز و زاگرس میروید.
غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه
جرگ و بز:
یک غذای خوشمزه و کاملا محلی و منحصر به فرد که فقط در کرمانشاه میتوان دید، غذایی بنام جرگ و بز است که روش پختی اختصاصی دارد. جرگ در زبان کوردی به معنای جگر است.
خورش ونوشک:
ونوشک که به اسم پسته کوهی و یا بنه هم شناخته میشود یک گیاه دارویی و بومی کرمانشاه است که با آن پلو و خورشهای خوشمزهای طبخ میکنند؛ اواخر اسفند تا پایان مرداد ماه فصل برداشت این گیاه دارویی و بومی کرمانشاه است که اغلب در مناطق کوهستانی به ویژه دامنه زاگرس میروید.
نتیجه گیری:
غذا و سنت غذایی هر شهر امروزه جزئی از فرهنگ غنی هر شهر شناخته میشود و میتواند دنیایی از جذابیتهای توریستی گوناگون را برای هر شهری پدید آورد.
محصولات دیگر:
غذاهای بومی محلی استان هرمزگان
غذاهای بومی محلی استان مازندران
غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد
غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه
غذاهای بومی محلی استان کردستان
غذاهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان
غذاهای بومی محلی استان خوزستان
غذاهای بومی محلی استان خراسان شمالی
غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی
غذاهای بومی محلی استان خراسان جنوبی
غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری
دیدگاه کاربران ...
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.