غذاهای بومی محلی استان قزوین
تحقیق در مورد غذاهای محلی استان قزوین
انواع غذاهای استان قزوین
در پژوهش حاضر سعی شده که تمامی استان های ایران از نظر تهیه ی غذاهای بومی محلی پوشش داده شود.
دانلود مقاله آماده همین تحقیق بصورت کامل
مقدمه:
غذاهای محلی قزوین اغلب شیرین مزه بوده و در طبخ آنها ترکیبی از مواد خوشمزه ای همانند زرشک، بادام، مغز پسته، زعفران و غیره استفاده می شود. این غذاها شامل طیف وسیعی از غذاهای لذیذ مثل شیرین پلو، قیمه نثار، دیماج و غیره می باشد .
انواع غذاهای محلی استان قزوین
قیمه نثار از غذاهای محلی قزوین:
قیمه نثار از غذاهای مشهور و محلی استان قزوین می باشد که در آن از تکه های گوشت راسته گوسفندی یا گاوی، پیاز داغ، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک استفاده می شود. بر خلاف اسم این غذای سنتی و محلی قزوین، هیچ شباهتی به خورش قیمه ندارد و در تهیه آن از لپه استفاده نمی شود و بیشتر شبیه به مرصع پلو و یا آجیل پلو است.
کوکوی شیرین قزوینی:
یکی از غذاهای سنتی قزوین کوکوی شیرین می باشد که این غذا سرشار از ادویه جات و چاشنی های مختلف می باشد.کوکوی شیرین قزوینی به دلیل شیرین بودن زیاد در مواقع زیادی به همراه هویج پلو خورده میشود که طعم بسیار خوبی را در کنار هم تشکیل میدهند.
شیرین پلو قزوینی:
شیرین پلو یکی از غذاهای معروف قزوین برای شب عید است که طعم فوقالعاده خوشمزهای دارد. برای درست کردن این غذای شب عید قزوینی از سینه مرغ، هویج، پیاز، زرشک، شکر، خلال پوست پرتقال، زعفران، خلال پسته و برنج استفاده میشود.
غذاهای بومی محلی استان قزوین
دیماج قزوین:
دُیماج یا دُگماژ از غذاهای سنتی و خوشمزه قزوین، زنجان و تبریز مخصوص فصول گرم است. این غذا را بهعنوان پیشغذا یا عصرانه سرو میکنند. دویماج بسیاری مقوی و سالم است و از ترکیب نان، پنیر و سبزی درست میشود.
آش دوغ:
این آش یکی از محبوب ترین آش های قزوین است، گرچه استان های دیگر، این آش را به عنوان غذای محلی خود طبخ می کنند، ولی طرز تهیه این آش در قزوین کمی متفاوت است. برخلاف سایر استان ها، طعم این آش ترش نیست و همانند آش رشته تهیه می شود.
بادمجان پلو قزوین:
بادمجان پلو یا بادمجان لاپلو یکی از غذاهای سنتی قزوین هست که اصالتش به منطقه الموت و روستای یرک برمیگرده. غذای محلی روستای یرک قزوین بادمجان پلو می باشد. که از برنج، گوشت چرخ کرده، بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، رب گوجه فرنگی، سیر و ادویه هایی چون زردچوبه درست می شود.
نتیجه گیری:
غذا و سنت غذایی هر شهر امروزه جزئی از فرهنگ غنی هر شهر شناخته میشود و میتواند دنیایی از جذابیتهای توریستی گوناگون را برای هر شهری پدید آورد.
محصولات دیگر:
غذاهای بومی محلی استان هرمزگان
غذاهای بومی محلی استان مازندران
غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد
غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه
غذاهای بومی محلی استان کردستان
غذاهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان
غذاهای بومی محلی استان خوزستان
غذاهای بومی محلی استان خراسان شمالی
غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی
غذاهای بومی محلی استان خراسان جنوبی
غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری
دیدگاه کاربران ...
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.