غذاهای بومی محلی استان قزوین

غذاهای بومی محلی استان قزوین

تحقیق در مورد غذاهای محلی استان قزوین

انواع غذاهای استان قزوین

gazvinغذاهای بومی محلی استان قزوین

در پژوهش حاضر سعی شده که تمامی استان های ایران از نظر تهیه ی غذاهای بومی محلی پوشش داده شود.


دانلود مقاله آماده همین تحقیق بصورت کامل

ax pdf

 مقدمه:

غذاهای محلی قزوین اغلب شیرین مزه بوده و در طبخ آنها ترکیبی از مواد خوشمزه ای همانند زرشک، بادام، مغز پسته، زعفران و غیره استفاده می شود. این غذاها شامل طیف وسیعی از غذاهای لذیذ مثل شیرین پلو، قیمه نثار، دیماج و غیره می باشد .

 

انواع غذاهای محلی استان قزوین

 

قیمه نثار از غذاهای محلی قزوین:

 

قیمه نثار از غذاهای مشهور و محلی استان قزوین می باشد که در آن از تکه های گوشت راسته گوسفندی یا گاوی، پیاز داغ، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک استفاده می شود. بر خلاف اسم این غذای سنتی و محلی قزوین، هیچ شباهتی به خورش قیمه ندارد و در تهیه آن از لپه استفاده نمی شود و بیشتر شبیه به مرصع پلو و یا آجیل پلو است.

 

geymeغذاهای بومی محلی استان قزوینغذاهای بومی محلی استان قزوین

 

 کوکوی شیرین قزوینی:

یکی از غذاهای سنتی قزوین کوکوی شیرین می باشد که این غذا سرشار از ادویه جات و چاشنی های مختلف می باشد.کوکوی شیرین قزوینی به دلیل شیرین بودن زیاد در مواقع زیادی به همراه هویج پلو خورده میشود که طعم بسیار خوبی را در کنار هم تشکیل میدهند.

 

 

kookoo-shirinغذاهای بومی محلی استان قزوین

 

شیرین پلو قزوینی:

شیرین پلو یکی از غذاهای معروف قزوین برای شب عید است که طعم فوق‌العاده خوشمزه‌ای دارد. برای درست کردن این غذای شب عید قزوینی از سینه مرغ، هویج، پیاز، زرشک، شکر، خلال پوست پرتقال، زعفران، خلال پسته و برنج استفاده می‌شود.

 

shirin poloغذاهای بومی محلی استان قزوین

غذاهای بومی محلی استان قزوین

 دیماج قزوین:

دُیماج یا دُگماژ از غذاهای سنتی و خوشمزه قزوین، زنجان و تبریز مخصوص فصول گرم است. این غذا را به‌عنوان پیش‌غذا یا عصرانه سرو می‌کنند. دویماج بسیاری مقوی و سالم است و از ترکیب نان، پنیر و سبزی درست می‌شود.

 

dymagغذاهای بومی محلی استان قزوین

 

آش دوغ:

این آش یکی از محبوب ترین آش های قزوین است، گرچه استان های دیگر، این آش را به عنوان غذای محلی خود طبخ می کنند، ولی طرز تهیه این آش در قزوین کمی متفاوت است. برخلاف سایر استان ها، طعم این آش ترش نیست و همانند آش رشته تهیه می شود.

 

ash dogغذاهای بومی محلی استان قزوین

 

بادمجان پلو قزوین:

بادمجان پلو یا بادمجان لاپلو یکی از غذاهای سنتی قزوین هست که اصالتش به منطقه الموت و روستای یرک برمیگرده. غذای محلی روستای یرک قزوین بادمجان پلو می باشد. که از برنج، گوشت چرخ کرده، بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، رب گوجه فرنگی، سیر و ادویه هایی چون زردچوبه درست می شود.

 

bademgan poloغذاهای بومی محلی استان قزوین

 

نتیجه گیری:

غذا و سنت غذایی هر شهر امروزه جزئی از فرهنگ غنی هر شهر شناخته می‌شود و می‌تواند دنیایی از جذابیت‌های توریستی گوناگون را برای هر شهری پدید آورد.

 

محصولات دیگر:

غذاهای بومی محلی استان یزد

غذاهای بومی محلی استان همدان

غذاهای بومی محلی استان هرمزگان

غذاهای بومی محلی استان مرکزی

غذاهای بومی محلی استان مازندران

غذاهای بومی محلی استان لرستان

غذاهای بومی محلی استان گیلان

غذاهای بومی محلی استان گلستان

غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه

غذاهای بومی محلی استان کرمان

غذاهای بومی محلی استان کردستان

غذاهای بومی محلی استان قم

غذاهای بومی محلی استان قزوین

غذاهای بومی محلی استان فارس

غذاهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان

غذاهای بومی محلی استان سمنان

غذاهای بومی محلی استان زنجان

غذاهای بومی محلی استان خوزستان

غذاهای بومی محلی استان خراسان شمالی

غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

غذاهای بومی محلی استان خراسان جنوبی

غذاهای بومی محلی استان تهران

غذاهای بومی محلی استان بوشهر

غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

غذاهای بومی محلی استان ایلام

غذاهای بومی محلی استان البرز

غذاهای بومی محلی استان اصفهان

غذاهای بومی محلی استان اردبیل

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان غربی

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان شرقی

تک داک

محمد طاها هستم کوچک ترین وب مستر

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید