غذاهای بومی محلی استان قم

غذاهای بومی محلی استان قم

تحقیق در مورد غذاهای بومی محلی استان قم

غذاهای محلی استان قم

gomغذاهای بومی محلی استان قم

در پژوهش حاضر سعی شده که تمامی استان های ایران از نظر تهیه ی غذاهای بومی محلی پوشش داده شود.


دانلود مقاله آماده همین تحقیق بصورت کامل

ax pdf

مقدمه:

فرهنگ غذایی هر شهر را پیش از هر چیز می‌توان در آداب و رسوم و همچنین شرایط اقلیمی و جغرافیایی آن یافت. استان قم نیز به عنوان یکی از استانهایی که در قسمت مرکزی ایران واقع شده است، با توجه به شرایط کویری و رسوم خاص خود، دارای تنوع بسیار در غذاهای سنتی است.

انواع غذاهای محلی استان قم

 

 آبگوشت قنبید:

در استان قم به علت شور بودن آب و برای از بین بردن املاح مضر آن از کلم قمری یا قنبید در غذاهایشان استفاده میکنند. این آبگوشت از غذاهای محلی و سنتی استان قم است که در پخت آن کلم نقش مهمی دارد، برای پخت این آبگوشت لذیذ از گوشت گوسفندی، گندم پوست کنده، لوبیا سفید، پودر لیمو عمانی، رب نمک و زردچوبه استفاده میکنند. این غذای خوشمزه با سبزی خوردن تازه و سنگگ سرو می شود.

 

gonbidغذاهای بومی محلی استان قزوینغذاهای بومی محلی استان قم

 آش قونبیه (آش قنبید یا کلم‌سر) :

آش قنبید یا کلم یکی دیگر از غذاهای محلی استان قم است که در ماه رمضان بیشتر پخته می‌شود. این غذا از حبوبات و سبزیجاتی مثل نخود، لوبیا، عدس، پیاز، کلم، قنبید، سبزی آش (اسفناج، جعفری، تره)، زردچوبه و فلفل درست می‌شود و ارزش غذایی زیادی دارد و بسیار مقوی است.

 

gonbih ashغذاهای بومی محلی استان قزوین

 

 آش پلته:

آش پتله از دیگر غذاهای موردعلاقه‌ی مردم استان قم به شمار می‌رود. غذایی که بر پایه‌ی جو، یکی از رایج‌ترین غلات مصرفی تهیه می‌شود. مردم این استان، برای طبخ آش پتله ابتدا جو را خیس می‌کنند تا پوست آن جدا شود. سپس با ترکیب جو و سبزی آش، کشک، پیاز، نمک و ادویه‌های دلخواه دیگر به طبخ این غذای سنتی می‌پردازند.

 

ash paltaaغذاهای بومی محلی استان قزوین
غذاهای بومی محلی استان قم

ماش ماشک:

ماش ماشک یک غذای سنتی در قم است که به عنوان یک غذای رژیمی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. بنا به اعتقاد متخصصان تغذیه این غذا به علت داشتن کالری کم به اشخاصی که دارای وزن زیاد هستند و در حال کم کردن وزن هستند پیشنهاد می شود و به دلیل داشتن هویج و ماش و پیاز سرشار از فیبر است و در پیشگیری از دیابت و چربی خون نیز مفید است برای پخت این غذای لذیذ از هویج قمی، گوشت، نمک، فلفل و ماش و زرد چوبه

mashmashakغذاهای بومی محلی استان قزوین

نتیجه گیری:

غذا و سنت غذایی هر شهر امروزه جزئی از فرهنگ غنی هر شهر شناخته می‌شود و می‌تواند دنیایی از جذابیت‌های توریستی گوناگون را برای هر شهری پدید آورد.

 

محصولات دیگر:

غذاهای بومی محلی استان یزد

غذاهای بومی محلی استان همدان

غذاهای بومی محلی استان هرمزگان

غذاهای بومی محلی استان مرکزی

غذاهای بومی محلی استان مازندران

غذاهای بومی محلی استان لرستان

غذاهای بومی محلی استان گیلان

غذاهای بومی محلی استان گلستان

غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه

غذاهای بومی محلی استان کرمان

غذاهای بومی محلی استان کردستان

غذاهای بومی محلی استان قم

غذاهای بومی محلی استان قزوین

غذاهای بومی محلی استان فارس

غذاهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان

غذاهای بومی محلی استان سمنان

غذاهای بومی محلی استان زنجان

غذاهای بومی محلی استان خوزستان

غذاهای بومی محلی استان خراسان شمالی

غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

غذاهای بومی محلی استان خراسان جنوبی

غذاهای بومی محلی استان تهران

غذاهای بومی محلی استان بوشهر

غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

غذاهای بومی محلی استان ایلام

غذاهای بومی محلی استان البرز

غذاهای بومی محلی استان اصفهان

غذاهای بومی محلی استان اردبیل

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان غربی

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان شرقی

تک داک

محمد طاها هستم کوچک ترین وب مستر

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید