غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

غذاهای محلی مشهد

تحقیق در مورد انواع غذاهای استان خراسان جنوبی

kkorasan razviغذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

در پژوهش حاضر سعی شده که تمامی استان های ایران از نظر تهیه ی غذاهای بومی محلی پوشش داده شود.


دانلود مقاله آماده همین تحقیق بصورت کامل

ax pdf

 مقدمه:

غذاهای سنتی در میان ایرانیان محبوبیت زیادی دارند. فرقی نمی‌کند در کجای کشورمان ساکن باشید، درهرحال لذت و طعم خاص غذاهای سنتی مناطق دیگر می‌تواند شمارا سر ذوق بیاورد و سفره‌هایتان را رنگین کند.

انواع غذاهای محلی استان خراسان جنوبی

غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

 کمه جوش:

کمه، نوعی فرآورده ی لبنی شبیه به ماست چکیده است که در غذاهای محلی استان خراسان رضوی مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه ی این غذا علاوه بر کمه از گوجه فرنگی، تره، نعناع، پیاز، گردو، کشک، کره محلی، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه استفاده می شود. البته می توان به جای کمه از ماست چکیده نیز استفاده نمود.

koma goshغذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

 

شله مشهدی:

تاریخچه این غذای فوق العاده که در آن انواع حبوبات استفاده می شود، به دوران قاجار باز می گردد این آش پرطرفدار با قدمتی ۱۰۰ ساله ارزش غذایی زیادی دارد و استفاده حبوبات در شله، آن را به غذای بسیار مقوی تبدیل کرده است. همچنین مشهدی ها برای عزاداری ها و مراسمات مذهبی این نوع آش را طبخ می کنند.

shala mashadiغذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

 

 دیگچه مشهدی:

دیگچه غذایی دسر مانند و شبیه شیر برنج است که مردم این استان و به‌خصوص مشهدی‌ها، ماه‌های محرم و صفر و در مراسم‌های مذهبی خاص خودشان آن را طبخ می‌کنند. همچنین ازاین خوراکی خوشمزه می‌توانید بر سر سفره‌ افطار هم استفاده کنید.

 

digche mashadغذاهای بومی محلی استان خراسان رضویغذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

 شیشلیک از غذاهای محلی خوشمزه در خراسان رضوی:

معروف ترین غذای سنتی مشهد بعد از شله، کباب شیشلیک است. این غذا آنقدر محبوب شده که غذایی بین المللی نیز محسوب می شود! شیشلیک از بهترین بخش گوشت گوسفند (راسته) تهیه می گردداین غذا از انواع غذاهای اعیانی خراسان رضوی محسوب می شود که نه تنها محبوب گردشگران و مسافران داخلی بلکه برای توریستهای خارجی نیز غذایی بسیار جذاب به شمار می رود.

shishlik mashadغذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

 

 آش ماست مشهدی :

آش ماست که بعضی ها آن را به اسم آش دوغ نیز می شناسند یکی از غذاهای سنتی مشهد و لذیذ است و در تمامی مناطق ایران پرطرفدار می باشد ، آش ماست مشهد شیوه طبخ متفاوتی دارد ، این غذا بسیار ساده و خوشمزه است که می توانید از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا پیش ‌غذا استفاده نمایید .

mastغذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

نتیجه گیری:

غذا و سنت غذایی هر شهر امروزه جزئی از فرهنگ غنی هر شهر شناخته می‌شود و می‌تواند دنیایی از جذابیت‌های توریستی گوناگون را برای هر شهری پدید آورد.

 

محصولات دیگر:

غذاهای بومی محلی استان یزد

غذاهای بومی محلی استان همدان

غذاهای بومی محلی استان هرمزگان

غذاهای بومی محلی استان مرکزی

غذاهای بومی محلی استان مازندران

غذاهای بومی محلی استان لرستان

غذاهای بومی محلی استان گیلان

غذاهای بومی محلی استان گلستان

غذاهای بومی محلی استان کهگیلویه و بویر احمد

غذاهای بومی محلی استان کرمانشاه

غذاهای بومی محلی استان کرمان

غذاهای بومی محلی استان کردستان

غذاهای بومی محلی استان قم

غذاهای بومی محلی استان قزوین

غذاهای بومی محلی استان فارس

غذاهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان

غذاهای بومی محلی استان سمنان

غذاهای بومی محلی استان زنجان

غذاهای بومی محلی استان خوزستان

غذاهای بومی محلی استان خراسان شمالی

غذاهای بومی محلی استان خراسان رضوی

غذاهای بومی محلی استان خراسان جنوبی

غذاهای بومی محلی استان تهران

غذاهای بومی محلی استان بوشهر

غذاهای بومی محلی استان چهار محال بختیاری

غذاهای بومی محلی استان ایلام

غذاهای بومی محلی استان البرز

غذاهای بومی محلی استان اصفهان

غذاهای بومی محلی استان اردبیل

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان غربی

غذاهای بومی محلی استان آذربایجان شرقی

تک داک

محمد طاها هستم کوچک ترین وب مستر

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید